VR Box 2

9.5 Total Score
Hoge kwaliteit mobiele VR ervaring

Met de VR Box 2 tover je jouw smartphone om tot een bijzonder comfortabele VR bril. Deze vernieuwde variant zet nóg hoger in op comfort, wat het verschil in prijs met bijvoorbeeld de Google Cardboard zeker verantwoord.

VR Box 2, een goedkope instap in virtual reality?

Waar high end virtual reality headsets als de HTC Vive en Oculus Rift flinke investeringen vereisen, komen er steeds meer betaalbare VR brillen op de markt die je smartphone gebruiken om je een mobiele virtual reality ervaring te bieden. De VR Box 2 is een goed voorbeeld van deze nieuwe categorie gadgets en hebben al een schare enthousiaste fans weten te verzamelen.

Wat is de VR Box bril?

De VR Box 2 is een mobiele VR bril die je virtual reality toont, aangedreven door je eigen smartphone. Je opent de headset, plaatst je telefoon, stelt de lenzen af en trekt de headband strak. Vervolgens kun je de leukste, spannendste en meest verbazingwekkende virtual reality apps ervaren. De VR Box doet dit allemaal zonder zware pc of laptop en zonder kabels, wat betekent dat je met deze virtual reality bril voor je smartphone overal en altijd VR kunt ervaren. Of je nu in de trein, het vliegtuig of thuis op de bank zit.

 

vr box 2 vallende man web

 

Wat zijn de voordelen om de VR Box te kopen?

Hoewel Google Cardboard goedkoper is in de aanschaf, is de VR Box duidelijk een meer portemonnee-vriendelijke optie om te kopen. In tegenstelling tot Cardboard is de VR Box 2 absoluut geen wegwerp product. De gebruikte materialen en afwerking zorgen ervoor dat je lange tijd met veel plezier van de bril gebruik kunt maken. Dit geldt dubbel voor de VR Box 2, die nóg luxer is afgewerkt dan zijn iets goedkopere voorganger. Doordat in alle gevallen je eigen telefoon het hart van de VR ervaring vormt, heb je in ieder geval een weelde aan games, filmpjes en andere apps tot je beschikking door deze simpelweg uit de iOS Appstore, Google Play of de Windows Store te downloaden. Een leuke bonusoptie dat je zowel bij de VR Box 2 als de eerdere versie, gebruik kunt maken van augmented reality apps. Je kunt door de camera van je telefoon de omgeving om je heen zien, waar een VR app vervolgens beelden aan toe kan voegen. Zo komen de virtuele en echte wereld in perfecte harmonie samen.

vr box 2 cinema web

 

Voor hoeveel kan ik een VR Box kopen?

Hoewel de adviesprijs hoger ligt, kun je de VR Box 2 kopen vanaf 25 euro. Hiervoor plaats je een bestelling bij één van de grote Chinese webshops, zoals AliExpress of DealeXtreme. Als je de bril in Nederland koopt, betaal je wat meer, maar heb je ‘m wel snel in huis. En mocht er wat misgaan, dan gaat de het met de garantie in Nederland ook een stuk makkelijker.

VR Box 1 en 2: Wat zijn de verschillen?

De VR Box 2 is de nieuwste versie. Naast een strakker uiterlijk, is ook inhoudelijk het een en ander aan deze populaire virtual reality bril voor de smartphone veranderd. Zo zijn de lenzen van betere kwaliteit en is de kijkhoek verbeterd. Ga je de VR Box 2 kopen? Dan merk je ook al snel dat de pasvorm is verbeterd, de zachte afwerking aan de binnenzijde nú nog comfortabeler is en dat de hoofdband ook aan wat verbeteringen onderworpen is.

vr box 2 immersive gaming web

 

Moet je de VR Box 2 nú kopen?

Wanneer je nieuwsgierig bent naar virtual reality, maar de honderden (of zelfs duizenden) euro’s die nodig zijn voor de duurdere systemen niet wilt betalen, is het zeker een goeie optie om de VR Box 2 te kopen. Voor een zeer schappelijke prijs ontvang je een virtual reality headset die alle mogelijkheden van Cardboard kopieert in een stevige, duurzame behuizing. Je zit al snel vele avonden op de bank met je mobiele vr bril van de spannendste games en leukste video’s te genieten. Dit alles zonder dat een oncomfortabele pasvorm of onprettige materialen roet in het eten gooien. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, dus als je ook maar enigszins nieuwsgierig bent naar wat virtual reality te bieden hebt: kopen die VR Box!

 

vr box 2 memory foam web

Compare items
  • Total (0)
Compare
0